Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ascarial s2

Gość SuperEzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Co sądzicie o serwerze Ascarial s2? Opłaca się tam grać? Jak ładnie się dorobić? Mi osobiście się podoba wbiłem już 35lv i mam 2x P.

Opublikowano

Reklama jest, bedzie pewnie graczy ;x

Chce tam grac ale startuje server ktory mi sie mega podoba xD

Co ile sie ku czyta wgl ? Skąd egzo , rady ? 

Opublikowano

Myślę, że opłaca się tam grać, a co najważniejsze słyszałem, że administracja dobrze sobie radzi.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Grać się opłaca, serwer stabilny, reklama weszła więc gracze też są. Serwer polecam.  

Co do samej administracji pozostanę neutralny, ( przekręty na s1 )

Opublikowano

Grać się opłaca, serwer stabilny, reklama weszła więc gracze też są. Serwer polecam.  

Co do samej administracji pozostanę neutralny, ( przekręty na s1 )

Tutaj przekrętów raczej nie ma ale lipe zrobili gdy dodali nową mapę na którą mogło się wbić na 75lv przez pierścionek  i cóż.. lv mieli cofnąć sporo osób sobie wbiło lv a potem zablokowali a lv nie cofli gdyby nie to to grało by się dalej ponieważ serwer fajny ;)

Opublikowano

To tak na s1 było? Ostro sie bawili xD (nie wiem co sie dzialo dokladnie na S1, bo gralem tam jakis tydzien ) xD

Opublikowano

­Serwer sam w sobie dobry, ale administracja nie za bardzo. Kto grał na s1 to wie co się działo.

Opublikowano

­Serwer sam w sobie dobry, ale administracja nie za bardzo. Kto grał na s1 to wie co się działo.

Administracja od wakacji uległa zmianie, więc patrz na to, co jest aktualnie, a nie na to, co byli członkowie Teamu robili, z resztą za co zostali usunięci. F**k logic. 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...